E.ON trainee - finanční oblast

E.ON Česká republika, s.r.o.
Praha, České Budějovice
Práce na plný úvazek
Inzerát již není aktuální

Hledáme nové talenty. Jste iniciativní a rádi byste rozvíjeli svůj potenciál v energetické společnosti? Přihlaste se do programu pro absolventy technických a ekonomických vysokých škol a rozprouděte svou kariéru na zelenou.

 

V rámci našeho E.ON Trainee Programu absolvujete stáže v různých odděleních skupiny E.ON. Získáte tak zkušenosti z různých oborů a budete si moct vybrat, který z nich vám nejvíce sedí. Volba stáží se bude odvíjet od vašich schopností, dovedností a zájmů. Podpoříme vaše další vzdělávání, rozvoj, znalost cizích jazyků a získáte svého mentora z řad managementu.

Vyberte si směr, který vám sedne

E.ON Trainee Program vám pomůže najít obor, který vás bude opravdu bavit a naplňovat. Nabízíme program v oblasti financí (od managementu pohledávek po finanční controlling).

 

Pokud vás zajímá něco konkrétního, neváhejte se obrátit na našeho koordinátora programu Davida Kapina. 

 

Co byste ještě měli vědět

  • Program je určen zejména absolventům ekonomických vysokých škol nejdéle dva roky od ukončení studia.
  • Přidat se k nám můžete na rok až dva a pak pokračovat na konkrétní pracovní pozici ve skupině E.ON Czech.
  • Angličtina je pro nás důležitá, měli byste ji ovládat aspoň na komunikativní úrovni.
  • Nevadí vám cestovat a rádi řídíte osobní auto.
  • Část programu strávíte v Českých Budějovicích, Brně a Praze.
  • Můžete vyjet i na zahraniční stáž.
  • Vítáme fandy do zelené energie.

ID pozice: 183642  Datum nástupu dle dohody.

Zaujal vás náš trainee program a přemýšlíte, kam poslat životopis? Stačí kliknout na modré políčko Přihlásit se a vytvořit si online přihlášku v naší databázi. Ozveme se vám co nejdříve! Pokud máte nějaké dotazy, můžete se obrátit na našeho koordinátora programu Davida Kapina, tel. +420 705 868 630 , e-mail david.kapin@eon.cz.

Ve společnosti E.ON si zakládáme na férových podmínkách, příjemném pracovním prostředí, respektu a důvěře.

E.ON je mezinárodní energetická společnost v soukromém vlastnictví. Našich 75 000 kolegů ve 15 zemích každodenně spolupracuje na technických inovacích, které usnadňují životy našim zákazníkům. Jsme první velkou energetickou společností, která se intenzivně soustředí na budoucnost energie prostřednictvím energetických sítí, energie z obnovitelných zdrojů a řešení pro zákazníka.