Inzerát již není aktuální

ÚVODNÍ SLOVO

Do našeho týmu útvaru Technika ve společnosti Elektrárny Dukovany II, a. s. hledáme kolegu / kolegyni na technickou pozici Specialista inženýring elektro a SKŘ (systém kontroly a řízení) – senior se zaměřením na oblast SKŘ.
Elektrárna Dukovany II, a.s. je dceřiná společnost ČEZ, a.s., založená za účelem výstavby nového jaderného zdroje v lokalitě Dukovany.
Nový kolega by měl mít znalosti a zkušenosti v oblasti systémů SKŘ nebo v příbuzném oboru. Ideálně by měl mít alespoň 3 letou praxi na obdobné pozici (specialista inženýringu, projektant, projektový manažer, projektový inženýr, systémový inženýr apod.) na výstavbě či provozu velkého technologickém celku.

Zájemce by měl mít chuť a schopnost na sobě pracovat a pojem týmový hráč nesmí chápat jen jako frázi.
Preferovaným místem výkonu práce bude lokalita JE Temelín.

Čemu se u nás budete věnovat?

* Inženýrské činnosti v oblasti SKŘ,
* Prosazování zájmů investora v dané technické oblasti,
* Zajištění technické podpory včetně související licenční a povolovací dokumentace,
* Spolurozhodování o konkrétních technických řešení,
* Zajišťování technických studií,
* A mnoho dalšího jako např. účasti na mezinárodních projektech.

Bez čeho se neobejdete?

* Vysokoškolského vzdělání v technickém oboru, ideálně se zaměřením na SKŘ, MaR, slaboproudou elektrotechniku, sdělovací techniku, případně příbuzné obory,
* Znalost anglického jazyka ideálně na úrovni B2 slovem i písmem (veškerá jednání se zahraničními společnostmi a experty probíhají v anglickém jazyce),
* Zkušenost na zahraničním jaderném projektu je výhodou,
* Výhodou pro Vás bude znalost související legislativy,
* Schopnosti efektivní komunikace, spolupráce, prezentace a jasného vyjadřování,
* Znalosti MS Office,
* Vlastnictví řidičského oprávnění sk. B považujeme za samozřejmé.

Jsme tým lidí, kteří jsou zapálení pro věc a s námi získáte jedinečnou příležitost podílet se na jednom z největších projektů strategické infrastruktury ČR.
Budete součástí firmy, jež je součástí Skupiny, která za to stojí a která toho může opravdu hodně nabídnout, má skvělé jméno na pracovním trhu a pracují v ní skvělí lidé. A navíc nabízí spoustu dalších benefitů.

Výstavba Nového jaderného zdroje v Dukovanech je opravdu velká výzva. Pokud si myslíte, že plně vyhovujete našim požadavkům a zvládl/a byste rychlé tempo, které jsme v poslední době nabrali při přípravě výstavby, pak se neváhejte přihlásit do výběrového řízení. My se s Vámi rádi setkáme!

Kdy nastoupíte?

Na termínu nástupu se s Vámi rádi domluvíme.

Jedná se o pracovní poměr na dobu určitou. Po roce je smlouva v případě oboustranné dohody prodloužena na dobu neurčitou.
Váš profesní životopis a motivační dopis zasílejte prostřednictvím elektronického odpovědního formuláře (tlačítko "Mám zájem").

Napadá Vás něco, co není uvedené v inzerátu? Chcete informace ke mzdě? Tak nám napište a nebo zavolejte a probereme to.

Společnost

Elektrárna Dukovany II